Andres Sõber: üks nendest päevadest, kus oli lausa lust treener olla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber (keskel) annab meeskonnale juhtnööre.
BC Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber (keskel) annab meeskonnale juhtnööre. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Korvpalli Eesti meistriliigas kohtusid soojal märtsiõhtul Kalevi spordihallis omavahel TLÜ/Kalev ning Rakvere Tarvas. Külalismeeskond Tarvas võttis mängu lõppedes kindla 90:60 võidu.

«Täna oli üks nendest päevadest, kus oli lausa lust treener olla. Numbrid on ka väga ilusad 90:60. Meil olid sellised mängud siin, mis palju meie turniiritabeli seisu ei kõiguta. See viimane kaotus TTÜle ajas mehi päris vihale ja nüüd pingutasime rohkem,» ütles Tarva peatreener Andres Sõber pärast mängu.

Ta jätkas: «Poisid olid esimesel poolajal väga head ja kiired kaitses. Saime kohe käima ja enesekindluse. Kalev on ikka kõrgliiga meeskond, tulid teisel poolajal veidi lähemale.»

Võitjate poolelt tegi suurepärase esituse ameeriklane Brandis Raley-Ross. Ameeriklase arvele jäi 34 minutiga 28 punkti, 13 lauapalli, seitse resultatiivset söötu ja kaks vaheltlõiget. Jan Span viskas 13, Juris Umbrasko 12 punkti. Siim Lauri ja Reinar Halliku arvele jäi 11 silma. Kalevi parimana tõi Jevgeni Belousov 14 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles