Venemaa peatreener: USA-le kaotada on alati halb

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA (sinises) - Venemaa hokilahing.
USA (sinises) - Venemaa hokilahing. Foto: SCANPIX

JÄÄHOKI. «Kaotada on alati halb, eriti veel USA-le,» sõnas Venemaa jäähokikoondise peatreener Oleg Znarok Venemaa meediale pärast MMi kolmandas voorus USA-lt saadud kaotust. Kuigi see mäng ei määra MMi kokkuvõttes kuigi palju, pole kahtlustki, et tegemist oli väga põhimõttelise kohtumisega – eriti Venemaa jaoks.

Juba eile hommikul ilmus Venemaa meedias hokikoondise avaldus, kus räägiti MMi esimestes mängudes meeskonda tabanud vigastustest ja suurturniirilt puudujatest ning olukorda võrreldi isegi USA poliitikute poolt Venemaale kehtestatud sanktsioonidega. Vaatamata kõigele lubati ameeriklaste vastu vapralt võidelda.

See, kas Venemaa hokimehed võitlesid või mitte, on hinnangute ja maitse küsimus. Mänguliselt jäid nad aga eile USA-le alla. Ameeriklaste 4:2 võit iseloomustab selgelt kogu kohtumist. USA hokimehed mängisidki pisut paremini. USA jätkab turniiri täisedu kolme võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles