Pärn teeb nädalaga tasa kolme kuu töö

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania MM-ralli viimane päev tõi eestlastele palju rõõmu, kui Sander Pärn võitis Drive Dmack Trophy tiitli.
Hispaania MM-ralli viimane päev tõi eestlastele palju rõõmu, kui Sander Pärn võitis Drive Dmack Trophy tiitli. Foto: Timo Anis

Sander Pärn istus viimati Ford Fiesta R5 rallimasinas kodusel Lõuna-Eesti talverallil, ehk peaaegu kolm kuud tagasi. Tuleval nädalal peab ta aga samasuguse masinaga alustama oma senise karjääri kaalukaimat hooaega – D-Macki meeskonna koosseisus osaleb ta WRC 2 arvestuses seitsmel MM-rallil.

«Minu senine kogemus Fordi R5 ralliautoga on umbes 300 km sõitmist ja sedagi talvistel teedel. Loomulikult on seda vähe, kuid kahjuks polnud rohkemaks võimalust,» nentis Pärn, kes pidanud piirduma lihtsalt tavalise legendikoostamise harjutustega. Ta lisas, et paljud konkurendid on saanud märksa suurema kogemuse.

«Näiteks uue Škodaga R5 auto arendamisega tegelenud soomlane Esapekka Lappi on selle masinaga sõitnud ilmselt tuhandeid kilomeetreid,» viitas ta hooaja kokkuvõttes soosikute ringi kuuluvale põhjanaabrile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles