Martina Hingis Eestisse ei tule

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Hingis
Martina Hingis Foto: AP / Scanpix

Kolmapäeval Tallinna saabuma pidanud viiekordne suure slämmi turniiri võitja Šveitsi tennisist Martina Hingis Eestis demonstratsioonkohtumisi ei pea.

 

«Hingise kohtumised Margit Rüütliga jäävad ära, kuna sellise staari Eestisse toomine oleks nõudnud paljude organisatsioonide koostööd,» ütles Eesti Tennise Liidu turundus – ja pressitalitluse juht Donatas Narmont. «Kahjuks suhtusid paljud Hingise Eestisse saabumisse aga negatiivselt ning seetõttu ei suudetud vajalikul hulgal lisatoetajaid leida.»

Tänavu on Hingis Liverpooli rahvusvahelisel tenniseturniiril ühe näidismängu pidanud. Juunikuus peetud kohtumises võitis Hingis tipptennisest loobunud Jana Novotnat.

«Rüütli ja tema treeneri Rene Buschi poolt mingit vastuseisu polnud,» sõnas Narmont.

Samas ei välistanud ta võimalust, et Hingist üritatakse pärast võistluskeelu kandmist uuesti Eestisse kutsuda, sest kontaktid mängijaga on nüüd olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles