Euroliiga kõige väärtuslikum mängija on siirdumas NBAsse

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Bjelica kuulamas Fenerbahce Ülkeri peatreeneri Zeljko Obradovici õpetussõnu.
Nemanja Bjelica kuulamas Fenerbahce Ülkeri peatreeneri Zeljko Obradovici õpetussõnu. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS

Lõppenud hooajal korvpalli Euroliiga kõige väärtuslikumaks palluriks valitud Serbia koondise ja Istanbuli Fenerbahce Ülkeri ääremängija Nemanja Bjelica on karjääris astumas uut sammu ja on lähedal lepingule NBA klubi Minnesota Timberwolvesiga.

Portaali RealGM andmetel teeniks 27-aastane ja 209 cm pikkune Bjelica kolme aasta jooksul vähemalt 12 miljonit dollarit. Bjelica keskmised näitajad olid Euroliigas 11,5 punkti, 8,2 lauapalli ja 1,8 resultatiivset söötu.

Möödunud hooajal 66 kaotuse kõrvale vaid 16 võitu teeninud Timberwolves sai ööl vastu reedet toimunud NBA noormängijate draftis avavalikuna juurde andeka Karl-Anthony Townsi, kes võib tegutseda nii tsentri kui jõulise ääremängija positsioonil.

Lisaks toodi meeskonda vahetustehinguga drafti 24. valik Tyus Jones, kes oli sel hooajal USA üliõpilasmeistriks kroonitud Duke'i ülikooli mängujuht. Ees ootavad NBA aasta uustulnukaks valitud Andrew Wiggins ja Hispaania koondise mängujuht Ricky Rubio.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles