Kell tiksub armutult Hundi kahjuks, esimene kontrollmäng jääb ilmselt vahele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (99)
Margus Hunt (99) Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi ameerika jalgpalli meeskond alustas 31. augustil hooajaeelset otsustavat treeninglaagrit. Margus Hunt kanti samal päeval vigastatute nimekirja ning koos ülejäänud pundiga harjutama ei hakanud. Neli päeva hiljem liitus eestlane treeningutega, kuid endiselt on küsimärgi all tema koht Benglasi põhihooaja meeskonnas.

Cincyjungle.com kirjutab, et suure tõenäosusega Hunt 14. augustil hooajaeelses kontrollmängus New York Giantsi vastu väljakule ei jookse. See oleks Karksi-Nuia mehe jaoks üsna tõsine tagasilöök, kuna tema peamine konkurent Will Clarke saab ilmselt selle võrra rohkem mänguaega ja võimalusi treeneritele end tõestada.

24-aastane ameeriklane on suvel palju kiidusõnu pälvinud ning just tema võitleb Hundiga neljanda äärekaitsja koha eest. Veel pole kindel, kas Benglasi 53-mehelisse koosseisu mahub äärekaitsjaid neli või viis. Kindlad peaks olema Michael Johnsoni, Carlos Dunlapi ja Wallace Gilberry kohad. Kaarte segab veidi ka Johnsoni treeninglaagris saadud vigastus, mis jätab ta väljakult eemale kolmeks kuni neljaks nädalaks.

Bengalsi tegemisi jälgiv ajakirjanik Jason Marcum kirjutab, et Hundi olukord pole alates laagri algusest paremaks muutunud.  «Kuigi ta on taas treeningutel, siis paistab, et esimeseks kontrollmänguks ta valmis pole. Clarke saab võimaluse end tõestada. Kui Bengals peaks minema hooajala vastu nelja äärekaitsjaga, siis on Hundi koht meeskonnas tõsises ohus,» kirjutab ta.

Teise kontrollmängu peab Bengals 24. augustil Tampa Bay vastu. Viimane hooajaeelne mäng toimub 3. septembril ning kaks päeva hiljem selgub, kes nimetatakse 53-mehelisse koosseisu.

Hunt vigastas selga aprilli lõpus ning on alates sellest ajast taastuda püüdnud. Juuni alguses avaldas ta lootust, et on treeninglaagriks taas vormis, kuid paranemine võttis kauem aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles