Makedoonia liider Lazarov kritiseeris kuulsaid treenereid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiril Lazarov.
Kiril Lazarov. Foto: SCANPIX

Eile kodupubliku rõõmuks EM-valiksarja avamängus Eesti käsipallikoondisest 30:25 jagu saanud Makedoonia liider Kiril Lazarov andis enne kohtumist intrigeeriva intervjuu.

Esiteks kostis 30-aastane paremsisemine: «Me võime võita Ungarit, kes oli nõrgim vastane esimesest tugevusgrupist.»

Usutluse huvitavam osa oli alles ees. Lazarov märkis, et mõni aeg tagasi oli Makedoonias komme tuua koondise etteotsa kuulus treener, kuid Ciudad Realis mängiv mees lisas, et kogu austusest nende vastu jättis juhendajate panus soovida.

«Näiteks Ilja Temelkovski tegi enne eelmise aasta MMi ära suure töö. Saime alagrupist edasi ja poolfinaalist jäi meid lahutama üks võit,» ütles Lazarov.

«Nüüd toodi koondise treeneriks Lino Cervar (Cervar loobus ise vahetult enne EM-valiksarja mängijate mässu tõttu ametist – toim.), kes tuli Skopje Metalurgiga Makedoonia meistriks ja karikavõitjaks, kuid sellega saanuks hakkama igaüks. Samas ei korraldanud Cervar ühtegi koolitust,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles