Maailmameister Hamilton: raske on sõnu leida

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton tähistamas MM-tiitli võitmist.
Lewis Hamilton tähistamas MM-tiitli võitmist. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna piloot Lewis Hamilton kindlustas endale täna karjääri kolmanda MM-tiitli, kui ta võidutses USA GP-l.

«Tahan tänada pealtvaatajaid, kes jäid vaatamata vihmale võistlust vaatama. Loodetavasti suutsime teile pakkuda suurepärase elamuse. Mul on raske leida sõnu, et oma emotsioone kirjeldada,» rääkis Hamilton poodiumil antud intervjuus.

«Ma ei oleks seda meeskonnaliikmeteta suutnud. Armastan teid kõiki,» lisas britt.

Teise kohaga leppima pidanud Nico Rosbergi ei suutnud rõõmustada ka meeskonnakaaslase MM-tiitel. Nii märkis ka sportlasi intervjueerima tulnud Elton John sakslasele, et pettumus on näha juba tema näost. «Olen väga pettunud. Ma ei suudagi seda uskuda. Ma ei tea, mis juhtus. Publik oli muidugi imeline,» teatas Rosberg.

Täna kolmandaks tulnud Ferrari piloot Sebastian Vettel õnnitles loomulikult värsket maailmameistrit, kuid lubas tulevikus suuremat vastupanu osutada. «Meil on suurepärane vormel. Arvan, et oleme suutnud esineda üle ootuste hästi. Siiski on halb ületada finišijoon ja saada teada, et MM-tiitlit pole võimalik enam püüda. Õnnitlused Lewisele. Jõuame siiski neile lähemale,» märkis Vettel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles