Pütsep sai Poolas 18. koha

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pütsep
Erki Pütsep Foto: Elmo Riig / Sakala
Poolas jätkuva kõrgetasemelise velotuuri kolmanda, 184,8 kilomeetri pikkuse etapi võitis grupifinišis itaallane Angelo Furlan, Erki Pütsep lõpetas parima eestlasena 18. kohal.

Sarnaselt eilsele lasti tänagi etapi alguses kolm meest peagrupist minema. Jooksikud püüti aga vaid paar kilomeetrit enne lõpujoont taas kinni., vahendab rattaprofid.wordpress.com.

Eilse etapi võitnud austraallane Allan Davis oli tänagi aktsioonis, kuid pääses grupi ette liiga vara ning pidi lisaks Furlanile endast mööda laskma ka brasiillase Luciano Pagliarini. Neljanda koha sai sel aastal häid tulemusi näidanud valgevenelane Jauheni Hutarovitch. Erki Pütsep ületas lõpujoone 18. kohal. Ka Rene Mandri ja Tanel Kangert jõudsid finišisse peagrupis, saades vastavalt 31. ja 82. koha.

Kolme etapi järel tõusis tänu boonussekunditele liidriks Davis, teiseks langes brasiillane Murilo Fischer ja kolmandaks kerkis Furlan. Pütsep on 82. kohal, Kangert 109. ja Mandri 134.

Kolmapäeval on Poola velotuuril kavas mitmepäevasõidu pikim, 243,6 kilomeetri pikkune etapp, tuur lõppeb laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles