Kaotus maksab: Panathinaikose boss karistas mängijaid kopsaka trahviga

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Panathinaikose veteran Dimitris Diamantidis.
Panathinaikose veteran Dimitris Diamantidis. Foto: SCANPIX

Kreeka suurklubi Ateena Panathinaikos on Euroliiga hooaega alustanud väga viletsalt ja klubi president Dimitris Giannakopoulos otsustas pärast eilset kaotust Poola klubile Zielona Gora Stelmetile kasutusele võtta erakorralised meetmed ning mängijaid 50 000 euroga trahvida.

Portaal Eurohoops kirjutas, et lisaks neljast mängust teenitud vaid ühele võidule pahandab Giannakopoulost ja paljusid fänne peatreeneri Aleksandar Djordjevici käekiri. Serblane ei anna sisuliselt üldse mänguaega Vasilis Charalampopoulosele and Giorgos Papagiannisele, keda peetakse Kreeka korvpalli tulevikulootusteks. Klubi juhtkond tahab väljakul näha rohkem noori ja samad lahkhelid olid Panathinaikoses ka eelmise juhendaja Duško Ivanovici ajal.

Panathinaikose eilses kaotuses oli oma osa ka endisel Kalev/Cramo ääremängijal Vlad Moldoveanul, kes piirdus küll 26 minuti jooksul vaid kolme punktiga, aga võttis viimastel sekunditel olulise lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles