Naiste sprindidistantsi võit Tšehhi, Lehtla napilt jälitussõidust väljas

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Tairo Lutter

Östersundis toimuval laskesuusatamise etapil oli naiste 7,5 km sprindidistantsiks ilmaolud paranenud ja Östersundi suusstaadionil läks starti 102 naist. Esikoht ajaga 19.46,2 läks puhtalt lasknud (0+0) tšehhitarile Gabriela Soukalovale. Eesti naistest oli parim Kadri Lehtla, kes tegi ilusa laskmise (1+0), kuid lõpuajaga 22.09,9 sai kirja päeva 62. koha ning jääb napilt homsest jälitussõidust kõrvale. 

Lehtla kaotus võitjale oli +2.23,7. Oma elu esimese MK kaasa teinud juunior Meril Beilmann tegi meie naistest kõige parema laskmise ning lahkus mõlemast tiirust puhaste pbaeritega (0+0). Finišiaeg 23.03,8 andis lõpptulemuseks 84. koha, kaotus võitjale +3.17,6. Johanna Talihärm lõpetas sprindidistantsi ajaga 23.47,3 olles tiirudes teinud kokku kolm möödalasku (1+2), tulemuseks 92. koht, kaotus võitjale +4.01,1.

Laskesuusatamise esimene maailmakarika etapp on selleks korraks läbi, teine etapp algab juba 11. detsembril Hochfilzenis. Esimesena on kavas meeste ja naiste sprindidistantsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles