Tallinna Ülikool kaotas Balti liigas 2:0 eduseisust, Kohila ja TTÜ võidukad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Tallinna Ülikool pidi naiste võrkpalli Balti liigas 2:0 eduseisust vastu võtma valusa kaotuse, kui kolmes järgnevas geimis võitu vormistada ei suudetud. Võidulisa teenisid TTÜ/Tradehouse ja Kohila Võrkpalliklubi.

Tallinna Ülikool asus 25:22 ja 27:25 geimivõitudega kodusaalis peetud mängu Kaunase naiskona vastu 2:0 juhtima, kuid kolmes järgnevas geimis jäädi minimaalse vahega vastasele alla. Raili Kont-Kontson tõi TLÜ 2:3 (22, 25, -23, -28, -13) kaotusmängus üleplatsimängijana koguni 31 punkti. Silja Ostrov lisas võõrustajatele 16 ning Merlin Hurt, Sylvia Tammerik ja Keiu Kasch võrdselt 13 punkti.

Kohila Võrkpalliklubi võitis võõral väljakul 3:0 (12, 22, 19) RSU naiskonna ja TTÜ/Tradehouse Lilleküla Gümnaasiumis 3:1 (16, 15, -22, 16) eelmise hooaja finalisti Achema.

Pühapäeval kohtub TTÜ/Tradehouse Lilleküla Gümnaasiumis Kaunase esindusega ja Tallinna Ülikool koduväljakul Achemaga. Kohila naiskond läheb Läti turnee teises mängus vastamisi Babitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles