Manchester Unitedi kurb seeria sai lõpuks läbi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney täna Swansea vastu.
Wayne Rooney täna Swansea vastu. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas teenis olulise võidu Manchester United, kes polnud koos Meistrite liiga mängudega vastast alistanud juba kaheksal korral järjest. Täna seeria murti, sest koduväljakul oldi 2:1 üle Swanseast.

United asus juhtima 47. minutil, kui palli lõi võrku noor prantslane Anthony Martial. 70. minutil suutis Swansea islandlasest poolkaitsja Gylfi Sigurdsson seisu viigistada, aga 77. minutil tõi Unitedi kapteni Wayne Rooney värav Unitedile siiski võidu ja tabelisse kolm punkti juurde.

Rooney tõusis selle tabamusega Premier League'i ajaloos paremuselt teiseks väravakütiks. 188 väravat löönud Rooney'le järgneb 187 kolliga Andy Cole, eespool on vaid Newcastle'i legend Alan Shearer 260 väravaga.

Newcastle'i tänastel palluritel nii hästi ei lähe, sest võõrsil jäädi 0:1 alla tabeliliidrile Londoni Arsenalile. Tabelis hoiab Newcastle 20 mängust kogutud 17 punktiga 18. kohta ja praeguse seisuga langetaks meistriliigast välja.

42 punkti peale tõusnud Arsenali edu on Bournemouthiga 0:0 viiki mänginud Leicester City ees nüüd kaks punkti, kolmas on 36 punktiga Manchester City, kellel on üks mäng vähem peetud. United tõusis 33 punktiga viiendaks.

Teised tänased tulemused:

West Ham - Liverpool 2:0
Norwich - Southampton 1:0
Sunderland - Aston Villa 3:1
West Bromwich Albion - Stoke City 2:1
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles