Pettunud Andy Dalton: ameerika jalgpallis loeb ainult Super Bowl

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Dalton
Andy Dalton Foto: SCANPIX

Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals kaotas läinud ööl ameerika jalgpalli profiliiga NFLi play-off’i avaringis 16:18 Pittsburgh Steelersile. Kohtumise järel tunnistas vigastusega eemale jäänud Benglasi põhimängujuht Andy Dalton, et on tulemuses pettunud.

Dalton vigastad detsembris pöialt ja ei suutnud play-off’iks paraneda. Teda asendas AJ McCarron, kelle jaoks oli tegemist alles elu neljanda NFLi mänguga. «Alati, kui me ei mängi Super Bowlil, oleme pettunud. See on alati meie eesmärk. Keegi ei mängi seda mängu selle nimel, et play-off’is üks võit saada. Keegi ei mängi seda mängu selleks, et teha ilus põhihooaeg. Seega on loogiline, et finaalist välja jäämine valmistab alati pettumust,» rääkis Dalton pärast kaotust.

Benglas jäi Steelersi vastu küll 0:15 kaotusseisu, kuid viimasel veerandil mindi 16:15 juhtima ja võit tundus käeulatuses. Seejärel tehti mitu rumalat viga järjest ja mäng anti käest.

Bengals on play-off’i avaringis konkurentsist langenud viis aastat järjest. Peatreener Marvin Lewis on viinud Cincinnati seitsmel korral põhiturniirilt edasi, kuid play-off’is on alati kaotatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles