Uskumatu lugu: NFLi mängija saab vastu kõiki ootusi juba 11. ja 12. lapse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antonio Cromartie ja Terrica Cromartie.
Antonio Cromartie ja Terrica Cromartie. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liiga NFLi mängija Antonio Cromartie sai väga ootamatu uudise osaliseks, kui selgus, et tema kaasa Terricka on jälle rase hoolimata sellest, et Cromartie tegi vasektoomia.

New York Jetsi mängija paljastas 2013. aastal välja antud raamatus, et tegi 2011. aastal vasketoomia. Selleks ajaks oli neil naisega juba 10 last, kuid nüüd sai paar rabava uudise osaliseks, kui selgus, et perre on vasektoomiast hoolimata oodata kaksikuid.

«Alguses ma isegi ei öelnud Antoniole, sest ei uskunud, et see on võimalik,» tunnistas Terricka. «Alguses oli tema reaktsioon, et «Oh sa kurat? Oled sa kindel? Kuidas see juhtus?» See oli meie mõlema jaoks šokeeriv uudis. Minul võttis veidike aega, et seda seedida, aga Antonio oli kogu aeg selles kindel ja ütles: «See on jumala tahe». Ja ta on kogu selle aja elevil olnud,» lisas tulevaste kaksikute ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles