Vormi otsiv Anier lõi Dundee duubelmeeskonna eest kaks väravat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: Erik Prozes

Šotimaal Dundee Unitedi ridadesse naasnud Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier käis platsil klubi duubelmeeskonna eest ja lõi 5:2 võidumängus Dunfermline'i üle kaks väravat.

Vigastusest paranemise järel mänguvormi otsiv Anier viibis väljakul kõik 90 minutit ning tegi juba 4. minutil ehk minut pärast vastaste omaväravat seisuks 2:0, saates klubi kodulehe kirjelduse järgi palli karistusala joone lähedusest lati alla. Eestlase nimele jäi ka Dundee neljas värav, kui tema pöördelt tehtud löök lendas 73. minutil paarikümnelt meetrilt ristnurka.

Šotimaa kõrgliigas viimasel tabelireal olev Dundee kutsus hooaja esimesel poolel esiliigas Hiberniansis laenul olnud Anieri tagasi enda juurde aastavahetuse järel. Eestlase viimane mäng esindusmeeskonna eest leidis aset 2. jaanuaril, kui ta sekkus mängu lõpus vahetusest Hiberniansi ja Raith Roversi vahelisesse kohtumisse.

Dundee Unitedit esindas Anier aga viimati mullu 9. mail. Ründaja viimane mäng Eesti koondise eest jääb samasse aega, kui ta viibis juuni alguses Eesti 2:0 võiduga lõppenud maavõistluses Soome vastu platsil pool tundi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles