Postimehe otsepilt: Viimsi andis Kehrale lahingu, kuid pidi vastu võtma kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste vooru keskses kohtumises võõrustas HC Viimsi/Tööriistamarket HC Kehra/Horizon Pulp&Paperit. Kuigi avapoolajal näitas südikamat mängu võõrustajavõistkond Viimsi, siis teisel poolajal panid külalised sisse järgmise käigu ning avapoolaja võitnud Viimsi pidi kokkuvõttes tunnistama Kehra paremust numbritega 28:33.

Võitjate poolt viskasid üheksa väravat Marko Slastinovski ja Kaspar Lees, Viimsi parimana sai samuti üheksa väravat kirja Siim Pinnonen.

Postimees vahendusel näidatud mäng on järelvaadatav.

Enne mängu:

Kehra/Horizon Pulp&Paper kaotas eelmises voorus Põlvas kohalikule Servitile 26:30, Viimsi/Tööriistamarket aga alistas võõrsil Audentese 31:30, vahendab Handball.ee.

Kehralased kaotasid aasta kolm esimest mängu, enne kui avasid pühapäeval Balti liiga raames peetud kohtumises Klaipeda Dragunase vastu võiduarve. «Kehra on haavatav ja nüüd oleneb kõik meist endist,» lausus Viimsi/Tööriistamarketi peatreener Ain Pinnonen. «Kuna Kehral on Mikola Naum vigastatud, siis võib nende väravavahtide töö olla ettearvamatu. Kehra trumbiks on vasakukäelised mängijad ja hea treenitus, meie puhul loeb palju koosseisust. Kui mõni olulile lüli jääb matšist eemale, siis tekivad probleemid.»

Dragunase alistamine tõstis Kehra meeskonna enesekindlust. «Jaanuaris on meil olnud rasked vastased, kuid võit leedulaste üle võttis lisapinged maha,» teatas Kehra/Horizon Pulp&Paperi juhendaja Indrek Lillsoo. «Tabeliseis nõuab võitu Viimsi üle, kuid kindlasti on tegemist raske vastasega. Kui nad mängivad oma parimas rivistuses, siis on neil pingilt võtta võrdväärseid vahetusi. Viimsi plussiks on kogemused ning kui neil kaitse toimib, siis leiab ka väravavaht enesekindluse. Aga ka meil on pingilt võtta mehi ja me ei kavatse Viimsile hinnaalandust teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles