Dallasele alla jäänud Miami sai juba kaheksanda kaotuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami tähtmängijad Chris Bosh (vasakul), LeBron James ja Dwyane Wade. Pildile on mahtunud ka meeskonna keskmängija Joel Anthony (paremal).
Miami tähtmängijad Chris Bosh (vasakul), LeBron James ja Dwyane Wade. Pildile on mahtunud ka meeskonna keskmängija Joel Anthony (paremal). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA pole hooaeg kõige paremini alanud Miami Heatile, kes lootis hooaja algusest kindlasti rohkemat, kui seni on saadud.

Viimati jäi Heat võõral väljakul 96:106 alla Dallas Mavericksile. Võitjatele tõid Caron Butler 23 ja Dirk Nowitzki 22 punkti. Heati edukamad olid LeBron James 23, Chris Bosh ja Dwyane Wade 22 silmaga.

Heat on nüüd viimasest kümnest kohtumisest kaotanud kuus ja kokku on neil kirjas üheksa võitu ja kaheksa kaotust. Samal ajal teenis Dallas viienda võidu järjest ning nende saldo on 12 võitu ja viis kaotust.

Läänekonverentsis hoiab praegu esikohta San Antonio Spurs, kellel on kirjas 13 võitu ja kaks kaotust, Los Angeles Lakersil on 13 võitu ja kolm kaotust ning New Orleans Hornetsil 12 võitu ja kolm kaotust.

Idakonverentsis jagavad esikohta Boston Celtics ja Orlando Magic, kellel on tabelis 12 võitu ja neli kaotust.

Videot Miami ja Dallase mängust saab näha siit.

Tulemused:

New York – Atlanta 90:99

Washington – Orlando 99:100

Cleveland – Memphis 92:86

Philadelphia – New Jersey 102:86

Minnesota – Golden State 94:104

Dallas – Miami 106:95

Milwaukee – Charlotte 104:101

Sacramento – Chicago 85:96

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles