Karistuse saanud Mourinho: see on minu jaoks nagu medal

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho tunnistas, et Euroopa Jalgpalli Liidu UEFA poolt talle määratud kahe mängu pikkune juhendamiskeeld on tema jaoks kui autasu. Lisaks mainis Mourinho, et UEFA kohtlebki teda «eriliselt».

Reali treener sai karistada, kuna Xabi Alonso ja Sergio Ramos teenisid Meistrite liiga kohtumises Amsterdami Ajaxi vastu meelega punase kaardi, kirjutab Eurosport.

«Võtan seda karistust kui medalit,» sõnas Mourinho. «Ma ei muutu nagunii. Minu vanaema suri juba ammu, kuid mäletan, et ta ütles mulle: «Kui nad on sinu peale kadedad, siis sa pead olema õnnelik.» Just see ongi praegu juhtunud.»

«Olen rahul, et on olemas reeglid Jose Mourinho jaoks ning siis on reeglid teistele treeneritele. Ma ei tohi treenerite alast lahkuda, kuid teised võivad seda teha. Ma ei tohi palli kätte võtta, kuid teised võivad. Mina ei tohi rääkida neljanda kohtunikuga, kuid teised tohivad ka seda teha. Olen sellega rahul,» lisas Mourinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles