Viimsist jagu saanud Kehra püüdis liidermeeskonna Serviti kinni

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: SCANPIX

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 1. vaheturniiri avakohtumises sai HC Kehra/Horizon Pulp&Paper kodus 29:26 (15:10) jagu HC Viimsi/Tööriistamarketist.

Võitjate resultatiivseimad mängijad olid Dmõtro Jankovski 6 ning Antti Rogenbaum ja Marko Slastinovski 5 tabamusega. Kaotajate suurimateks skooritegijateks osutusid Aleksander Oganezov 10, Siim Pinnonen 5 ja Priit Poks 4 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo nentis, et meeskonda räsis haigus. «Päeval selgus, et gripilaine on meeskonda laastanud ja haiguse tõttu pidi neli mängijat kohtumisest eemale jääma. Saime raske võidu, aga nelja parema hulgas polegi kergeid lahinguid oodata. Meil tegutses väravas hästi uus puurilukk Anton Terehhov, kellest peaks saama tugev konkurent vigastusest taastuvale Mikola Naumile,» rääkis Lillsoo.

Viimsi/Tööriistamarketi juhendaja Ain Pinnonen kiitis samuti Kehra väravavahti. «Võrdne mäng, kuid teenisime liiga palju kaheminutilisi karistusi. Samuti jäime hätta realiseerimisega ning viskasime lubamatult palju pihta nende uuele väravavahile, kes tegutses kokkuvõttes ka ise hästi,» tunnistas Pinnonen.

Tabeliseis: 1. vahegrupp: Põlva Serviti 32 (18-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 32 (19), Viljandi HC 26 (18), HC Viimsi/Tööriistamarket 18 (19). 2. vahegrupp: Aruküla SK 11 (18), SK Tapa 5 (18), Audentes SK 4 (18) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles