Viljandi püüdis Kehra kinni

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC.
Viljandi HC. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 1. vahegrupis sai Viljandi HC võõrsil jagu HC Viimsi/Tööriistamarketist ning Aruküla SK oli 2. vahegrupis samuti vastase väljakul üle SK Tapast.

Viljandi alistas Viimsi/Tööriistamarketi 30:28 (14:12). Võitjate resultatiivseimad olid Karl Toom 9 ning Kristo Voika ja Kristo Järve 5 väravaga. Kaotajate parimateks osutusid Tarmo Ulla ja Aleksander Oganezov 6 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks jäi oma meestega rahule. «Jäime küll hätta nende puurivahi Siim Patraeliga, kuid kokkuvõttes võib nii rünnaku kui kaitsega rahul olla. Teisel poolajal 22:14 eduseisus lagunesime, sest Viimsi muutis formatsiooni ja vahetas väravavahti. Meil rütm kadus ning vastane teenis kiirrünnakuid. Samuti tundsime lõpus väsimust, kuna pidime palju mängima arvulises vähemuses,» tunnistas Koks.

Viimsi juhendaja Ain Pinnonen leidis samuti kaotusest häid külgi: «Näitasime sisu, sest ei murdunud kaheksaväravalises kaotusseisus, vaid mängisime selle minimaalseks. Rõõmu tegi see, et võitlesime lõpuni.»

Aruküla sai Tapast jagu 27:21 (14:12). Kristjan Järv tõi võitjatele suurima skooritegijana 7 väravat, millele Mihkel Vaher lisas 4 tabamust. Kaotajate resultatiivseimad olid Martin Adamson 8 ja Gert Trofimov 6 väravaga.

Tabeliseisud. 1. vahegrupp: Põlva Serviti 34 (21-st mängust), Viljandi HC 32 (21), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 32 (21), HC Viimsi/Tööriistamarket 20 (21). 2. vahegrupp: Aruküla SK 15 (20), Audentes SK 6 (20), SK Tapa 5 (20) punkti. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles