Bayerni mängumees: peatreener ähvardas kaotuse korral hirmsa karistusega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller.
Thomas Müller. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas tegi eile imelise comebacki Müncheni Bayerni meeskond, kes tuli otsustavas mängus Juventuse vastu välja 0:2 kaotusseisust ning võitis kohtumise 4:2. Bayerni mängumees Thomas Müller ütles, et võidu juures mängis suurt rolli peatreener Pep Guardiola ähvardav kõneviis.

Bayern ja Juventus olid avakohtumises mänginud 2:2 viiki ning eile kodus mänginud Saksamaa meeskond leidis end avapoolaja järel 0:2 kaotusseisust. Müncheni meeskonna mehed võitlesid aga lõpuni ja kui Robert Lewandowski tõi 73. minutil tabloole seisu 1:2, siis just Müller lõi esimesel üleajaminutil 2:2 viigivärava. Järgnenud lisaajal lõi Bayern veel kaks väravat ja võitis mängu 4:2 ning jõudis üldskooriga 6:4 veerandfinaali.

Müller rääkis mängu järel, et meeskonna peatreener Pep Guardiola oli oma hoolealustega olnud väga konkreetne. «Pep ütles, et ta lõikab meil munad maha, kui me Juventust ei võida,» teatas Müller. «Loomulikult oli selles kõnes rohkelt emotsioone. Arvan, et kui mina oleks olnud treener, siis ma oleks samamoodi käitunud,» lisas Bayerni mängumees.

Kaheksa parema hulka jõudnud Bayern saab oma veerandfinaalivastase teada homsel loosimisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles