Rakvere hoog ei rauge, TTÜ lõpetas Tartu hooaja

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi mängijad saavad kaasa teha Eesti meistrivõistluste poolfinaalis.
Rakvere Võrkpalliklubi mängijad saavad kaasa teha Eesti meistrivõistluste poolfinaalis. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Võrkpallis on jagamata veel vaid Eesti meistriliiga medalid. Sel nädalal selgusid poolfinalistid, kui veerandfinaalidest väljusid võidukana TTÜ ja Rakvere Võrkpalliklubi, kes alistasid vastavalt Tartu Bigbanki ja Järvamaa. Poolfinaalis läheb TTÜ vastamisi tiitlikaitsja Pärnuga ja Rakveret ootab vastasseis Tallinna Selveriga. Aega, mil Tartu meeskond Eesti liigas nelja sekka ei pääsenud, annab seejuures meenutada: sellist asja polegi juhtunud.

Nii Rakvere – Järvamaa kui ka Tartu – TTÜ veerandfinaalseeria leidis lahenduse kolmandas mängus. Otsustavas kohtumises pakkusid tulisema lahingu Järvamaa ja Rakvere. Järvamaa suutis avageimi edu järel kohtumist juhtima minna. Lõpuks olid Rakvere võidupunktid siiski 3:1 (22:25, 25:22, 25:15, 25:22).  Rünnakul oli Rakvere edu kaheksa protsenti (49,2 vs 41,2), blokis olid nad paremad 12:6. Võitjate suurim punktitooja oli 20ga Kevin Saar. Järvamaale tõi Virko Vantsi 16 punkti.

Rakvere on peatreener Urmas Tali juhendamisel teinud suurepärase hooaja. Karikavõistlustel jõuti finaali. Järgmine üllatus sündis Saja liigas, kus jõuti poolfinaali, saades kahe mängu kokkuvõttes jagu põhiturniiri teise koha meeskonnast Tallinna Selverist. Võrdluseks: eelmisel aastal sai Rakvere ühisliigas kaheksanda koha, Eesti liigas oldi eelviimane ehk kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles