Medalimees Seim: ilmselgelt ei jää ma tulemusega rahule

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emi poodium.
Emi poodium. Foto: Madis Kalvet

Mart Seim võitis Norras Førdes peetud tõstmise EMil üliraskekaalus pronksmedali. Eestlase koondtulemuseks jäi täna 424 kg, mida on 14 kg vähem võrreldes Houstoni MMiga ning Seimi enda isikliku rekordiga.

«Ilmselgelt ei jää ma tulemusega rahule. Mul ei olnud parim päev,» tõdes Seim vahetult pärast võistlust ning tõdes, et tiitlivõistluste medal pole kokkuvõttes üldse paha.

Rebimises jäi Seimile täna kirja 185 kg ja kolmandal katsel proovis ta ka 191 kg, kuid see ebaõnnestus. Suvisel Rio olümpial sihib ta rebimises 200 kg. «Rebimisel oli 191 kiloga üsna napikas. Usun, et rebimises on 200 kg vorm varsti olemas,» arvas Seim.

Tõukamises sai eestlane täna kirja 239 kg ja kolmandal katsel proovis ta ka 250 kg, mis siiski üles ei tulnud. «Tõukamises tuli 250 kg rinnale kergemalt kui Houstonis 248 kg,» tõdes ta. «Ma ei ole lihtsalt veel teinud piisavalt klassikalist tõstmist ja pole head tunnetust. Enne olümpiat saab teha kolm kuud klassika ettevalmistust.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles