Priit Rajalo: jälle see punkt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Rajalo.
Priit Rajalo. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Üks kommentaator ütles pärast Tartu Ülikooli / Rocki ja Kaunase Žalgirise vahelist eilset mängu, et Rock tegi taas Eesti klubidele omase ära ehk kaotas Leedu korvpallihiiule punktiga (mullu sai selle trikiga ära Tallinna Kalev).

Kuigi nädalavahetusel Riias peetud Presidentide karikaturniir nelja meeskonna - lisaks Rockile ja Žalgirisele veel Barons/LMT ja Lietuvos rytas - vahel polnud hooajale tervikuna vaadates kuigi kaalukas, oli see kõigile meeskonna mänguvormi testimiseks vajalik. Ja seda eelkõige Rockile kui neljast eeldatavalt (ja lõpuks ka neljanda kohaga kinnitatult) nõrgimale.

Esiteks oli Rockil tarvis kaeda oma suurostu, eksžalgirilase Tanoka Beardi mänguvormi, kuid sedagi, kuidas noored Sten-Timmu Sokk, Timo Eichfuss ja Kristjan Kitsing «suures» mängus hakkama saavad. Kunagi varem pole Rock pidanud nii tugevate vastastega hooajaeelseid mänge ja nüüd võivad nad tõdeda, et edaspidi pole Rockil peljata midagi. Küll aga vastastel, sest eks see punktinegi vahe ühel hetkel eestlaste kasuks kukub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles