Balotelli tegi midagi ootamatut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SCANPIX

AC Milanis laenul olev ründaja Mario Balotelli helistas pärast mööda löödud penaltit klubi bossile Adriano Gallianile ning palus tema käest vabandust.

Milani ja Frosinone vahelises kohtumises oli seis 0:2, kui Balotellil avanes võimalus penaltist kaotusseisu vähendada. Mees eksis penaltil ning kuigi kohtumine lõppes lõpuks 3:3 viigiga, kaotas Milan väljakukkumistsoonis oleva meeskonna vastu väärtuslikke punkte ning langes tabelis seitsmendaks.

Balotelli, kes on tuntud kõikvõimalike tegude poolest, tundis end tulemuses süüdi ning helistas 15 minutit pärast mängu lõppu klubi tegevdirektorile Gallianile ning vabandas tema ees. Itaallase käitumine võib tunduda tema imagole mittesobilik, kuid arvestades tema soovi jääda ka tulevaks hooajaks moepealinna, siis igati arusaadav. Nimelt on mees Liverpooli hingekirjas ning sinna naasta ei soovi.

«Balotelli on väga palju muutunud. Ta helistas mulle 15 minutit pärast mängu ning vabandas mööda löödud penalti eest. Tal polnud üldse õnne, ta eksis penaltiga ning tabas 94. minutil latti,» rääkis Galliani.

Liverpool ostis Balotelli 2014. aasta augustis umbes 20 miljoni euro eest. Itaallane suutis 28 mänguga lüüa vaid neli väravat. Hiljuti avaldas ta, et polnud Liverpoolis õnnelik ning tahaks iga hinna eest Milani jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles