Kullamäe: täielik respekt minu meestele

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe sõnas pärast finaalseeria teise mängu kaotust, et on oma mängijate hingestatuse üle uhke.

«Täna läksime peale teistsuguse auraga. Esimesel mängul keskendusime palju rünnakule, kuid unustasime ära, et meie mängustrateegia algab eelkõige kaitsest. Seda oli vaja meestele meelde tuletada. Paar üksikut detaili meeskondlikus kaitses sai ümber tehtud,» rääkis Kullamäe muutustest võrreldes esimese mänguga.

«Minu poolt täielik respekt meestele. Ainult meie, kes me garderoobis istume, teame tegelikult, mis seisus me oleme.Teie seda ei tea. Minu võtmesõna oli: pange kogu hing täna mängu. Ja mehed näitasid seda!»

«Viimaste minutite pallikaotused… ma ei taha kunagi minna isiklikuks, kuid Žabas jooksis nendel rünnakutel kinni. Ma tean ka põhjust: ta pole kunagi varem finaali mänginud, seega puudub tal kogemus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles