Zopp kaotas Austraalia lahtiste kvalifikatsiooni avaringis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Täiskasvanute suure slämmi tenniseturniiril debüüdi teinud Eesti esireket Jürgen Zopp seekord veel võiduarvet avada ei suutnud.

Kvalifikatsiooni avaringis pidi 22-aastane Zopp (ATP 219.) tunnistama valikvõistlustel 20. asetatud 29-aastase tšehhi Jaroslav Pospišili (ATP 137.) 6:3, 7:6 (2) paremust.

Esimeses setis jäi Zopp kiiresti 0:3 kaotusseisu, ent suutis end siis veidi koguda, kuid kaotas seti siiski 37 minutiga 3:6.

Teine sett kulges märksa tasavägisemalt, aga Zoppi poolt vaadatuna seisul 3:4 katkestati vihmasaju tõttu mäng, paus venis paaritunniliseks.

Uuesti väljakule tulles suutis Zopp 6:5 juhtima minna, kuid seejärel hoidis Pospišils servi ning võitja selgitamiseks läks vaja kiiret lõppmängu, kus Zopp kahjuks 2:7 kaotas.

Kohtumine kestis tund ja 56 minutit.

Zopp tegi mängu jooksul ühe topeltvea ja servis kuus ässa, tema esimese servi õnnestumisprotsent oli 58. Pospišili vastavad numbrid oli kaks, viis ja 48.

Mängitud punktidest võitis Zopp 65 ja Pospišil 76.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles