Venno: nüüd peab nõmeda kuldse geimiga harjuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (paremal).
Oliver Venno (paremal). Foto: CEV

Võrkpalli Meistrite liigas play-off’ist vaid ühe geimivõidu kaugusele jäänud Oliver Venno koduklubi VfB Friedrichshafeni euroteekond pole läbi – Saksamaa meister jätkab läbilööki aste madalamal CEV Cupil.



Friedrichshafen asetati koos Sofia CSKA (Bulgaaria), Terueli CAI (Hispaania) ja Treviso Sisleyga (Itaalia) CEV Cupi veerandfinaali. Tänane loos võib tuua vastaseks Ankara Ziraat Bankasi (Türgi), Arago de Sete (Prantsusmaa), Kedzierzyn-Kozle Zaksa või Rzeszowi Resovia (mõlemad Poola).

«Kõik vastased on tugevad ja sportlikus mõttes mul eelistust pole. Sooviksin mängida Sisleyga seetõttu, et see klubi asub meile kõige lähemal. Pikad bussisõidud Saksamaa liiga mängudele on reisimise tüütuks muutnud,» ütles Venno.

Friedrichshafeni CEV Cupi võit poleks asjatundjatele üllatus, kuid palju sõltub loosiõnnest. Kordusmängu kodusaalis pidamine on märgatav eelis. «Nüüd peab nõmeda kuldse geimi reegliga harjuma,» ütles Venno.

Üleeile õhtul peetud Meistrite liiga alagrupiturniiri viimase vooru kohtumine tiitlikaitsja ja valitseva klubide maailmameistri Trentino BetClici vastu kujunes Eesti koondise diagonaalründajale hooaja ilusaimaks.

Avageimi keskel vahetusest sekkunud ja mängu lõpuni väljakule jäänud Venno oli 22 punktiga võõrustajate resultatiivseim. Ta lõi 37 pallist maha 21 ja lisas ühe bloki. Friedrichshafeni viinuks tosina parema sekka 3:0 või 3:1 võit.

«Maailma parima klubi võitmine lõi suurepärase enesetunde hoolimata sellest, et nende põhimehed koju jäid. Üleolek võinuks olla kindlam, kuid eksisime servil liiga palju,» analüüsis Venno. «Mulle valmistab heameelt, et sain lõpuks mängida.»

Kas suurepärane esitus tagas järgmiseks mänguks koha põhikoosseisus? «Treener otsustab, kuid ma loodan, et jah,» vastas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles