Räikkönen: minu tiitlivõimalused on läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Felipe Massa ei pea järgmisel hooajal oma koha pärast Ferraris muretsema.
Kimi Räikkönen (vasakul) ja Felipe Massa ei pea järgmisel hooajal oma koha pärast Ferraris muretsema. Foto: Reuters / Scanpix

Felipe Massa tiitlilootused sõltuvad pärast ebaõnnestunud Singapuri vormel-1 etappi teistest sõitjatest. Tema tiimikaaslane Kimi Räikkönen aga tunnistas, et temal puuduvad nüüd igasugused võimalused maailmameistritiitel võita.

«Teha kolme sõiduga seitsmepunktiline vahe tasa? See võib olla palju, samas ka vähe,” arutles Massa pärast Singapuri etappi. «Meil on potentsiaal hästi esineda ja anname endast kindlasti parima. Me ei tohi alla anda ja olen kindel, et seda me ka ei tee.»

 Massa tiimikaaslane Räikkönen on viimaselt kümnelt etapilt võtnud vaid 22 punkti. »Tean, mida meeskond tahab. Nad tahavad maailmameistritiitli võita. Mina igatahes olen tiitlivõitlusest nüüd väljas,» sõnas soomlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles