Kanepi: mäng polnud täiuslik, aga jään rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi alustas Austraalia lahtiseid tennisemeistrivõistlusi raske võiduga, alistades avaringis kahe tunni ja 26 minutiga 2:6, 6:4, 6:3 22-aastase Slovakkia tennisisti Magdalena Rybarikova (WTA 106.).

Värskes maailma edetabelis 21. kohale tõusnud Kanepi jäi avasetis kiirelt 0:2 taha, viigistas siis seisu ja juhtis oma servil 40:0, ent kaotas siiski seti 2:6. «Algus oli väga raske, aga ma ei saa päris öelda, et ma ei saanud alguses oma mängu käima,» sõnas Kanepi Postimehele. «Tennises võib 0:2 üsna kiiresti tulla, ega väga vahet polegi, kas on 0:2 või 1:1. Mängu oli ja mul oli ka võimalusi, aga ma ei suutnud neid ära kasutada ja nii ta läks.»

Oma hooaja avamängus pidi oktoobris treeningul vasaku käe küünarluu murdnud Kanepi nädal tagasi tunnistama serblanna Bojana Jovanovski paremust, toona tõdes Kanepi, et tegi tagakäelt liiga palju vigu. «Tagakäelöök on eelmise nädalaga võrreldes paranenud, mängu lõpus oli juba päris hea,» kinnitas Kanepi.

Kokkuvõttes jäi 25-aastane Kanepi matšiga rahule. «Lõpuga jään rahule, suutsin ju võita,» lausus ta. «Mäng polnud täiuslik, olid oma head ja vead, aga tennises ongi väga raske täiuslikult mängida.»

Teises ringis läheb Kanepi tõenäoliselt ööl vastu kolmapäeva vastamisi sakslanna Julia Görgesiga (WTA 38.), kes alistas täna 6:3, 4:6, 6:3 rumeenlanna Edina Gallovits-Halli (WTA 78.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles