Mihkel Räim läheb Ungaris viimasele etapile liidrina

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Kristjan Teedema

Värske Eesti meister grupisõidus Mihkel Räim (Cycling Academy) teenis Ungari velotuuri (kategooria 2.2) täna sõidetud raske lõputõusuga etapil 4. koha ning läheb homsele viimasele etapile vastu üldliidrina.

Etapi võitis Räime ameeriklasest meeskonnakaaslane Chris Butler. 31 sekundit kaotas võitjale hispaanlane Gabriel Reguero (Team Differdange-Losch) ning kolmas oli sama meeskonna rattur Devid Tintori. Räim kaotas võitjale 35 sekundit, vahendas rattauudised.ee.

Kokkuvõttes tõusis Räime järel teiseks Ukraina meister Oleksandr Polivoda (Kolss BDC Team), kes täna sai kirja Räimega sama aja. Kaotust eestlasele kokkuvõttes 18 sekundit. Kolmandaks tõusis Räime meeskonnakaaslane Daniel Turek (+0.24).

Homsel viimasel etapil raskeid tõuse ei ole ning valitsevale Eesti meistrile peaks liidrisärgi lõpuni hoidmine igati jõukohane olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles