Paide oli karikasarjas raskustes südi noortemeeskonnaga, Tammekale kindel võit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Palliga Sander Sinilaid.
Palliga Sander Sinilaid. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Evald Tipneri karikasarja 1/32 finaalides võtsid võidu nii Tartu Tammeka kui ka Paide Linnameeskond. Lisaks neile pääsesid edasi Pärnu JK Poseidon ja Saue JK Laagri.

Kui Laagri oli 6:1 parem FC Jõgeva Wolvesist ja Poseidon 2:0 FC Kosest, siis Tammeka alistas koduväljakul 3:0 Läänemaa JK Haapsalu. Skoori avas 20. minutil Martin Jõgi, 29. minutil oli täpne Martin Miller ja 31. minutil Rait Läll. Avapoolaja lõpus oli võimalus värav kirja saada ka USAsse õppima lahkuval Rasmus Tautsil, kuid Tammeka äärepoolkaitsja ei suutnud realiseerida penaltit.

Premium liiga tabelis seitsmendal kohal olev Paide oli aga kergetes raskustes noortest mängumeestest koosneva Nõmme Unitedi alistamisega. II liiga lääne-lõunatsoonis ehk tugevuselt neljandal liigatasemel mängiv Nõmme meeskond näitas põhimeestega mänginud Paidele kõvasti hambaid ning alles 65. minutil suutis vahetusest sekkunud Sander Sinilaid tuua kodumeeskonnale 1:0 võidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles