Venno sai kasulikuma mängija auhinna

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Bundesliga

Saksamaa võrkpallimeistrivõistluste eileõhtuses mängus paistis taas silma esikohta jagava VfB Friedrichshafeni diagonaalründaja Oliver Venno.

Kohtumises kaheksandal kohal oleva VC Gothaga lõi ta 28-st tõstest punktiks 17 (61%) ja lisas ühe servist. Liider võitis 3:0 (16, 18, 23), kirjutab volley.ee.

Eestlasest resultatiivsem polnud keegi, temale kuulus ka kõige kasulikuma mängija (MVP) auhind. Meeskonna värskeim liige ameeriklane Matthew Denmark veel platsile ei pääsenud, sama olematuks jäi Venno rumeenlasest konkurendi Adrian Gontariu panus.

Mängus osales veel kolm baltlast, kõik kaotaja poolel. Soomlane Joni Markkula kogus 11 ja leedulane Lukas Gudas kolm punkti, lätlane Maris Vensbergs arvet ei avanud.

Prantsusmaa karikavõistluste 1/16 finaalis lõi Rennes Etudiant (Keith Pupart, Raimo Pajusalu) Cambrai meeskonda 3:0 (19, 19, 14).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles