Tänak saab tuleval aastal taltsutada ülivõimsa mootoriga masinat?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Aina enam kirjutatakse, et Ott Tänak kihutab tuleval hooajal taas M-Spordi esindusmeeskonnas. Juttu on olnud ka võimalusest, et eestlasest saab tiimi esipiloot. Praeguseks on Tänak testinud ka juba järgmise aasta Ford Fiesta WRC masinat. Testide järel sai auto kõvasti kiita ka M-Spordi bossilt Malcolm Wilsonilt.

«Ma ei suuda uskuda, kui hästi on õnnestunud auto kere ehitamine,» sõnas Wilson Autospordile ning märkis, et uue masina arendusprotsess on olnud ülimalt kiire.

«Eelmisel aastal 2017. aasta auto arendamist alustades panime võimsama mootori vana kere peale ja see oli hullumeelne. Arvestades vana raami ja lisandunud võimsust, siis asjad ei toiminud.»

«Nüüd on asjad arenenud aga väga hästi. Kogu pakett on hästi tasakaalus. Auto kere arendamine on kulgenud kooskõlas mootori arendamisega. Auto tundub sensatsiooniline,» lisas Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles