Reim: Kreekal on nõrku kohti, kust nõelata

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise peatreener Martin Reim tunnistas tänasel pressikonverentsil, et mängijad on kõik homseks mänguks Kreekaga valmis ning vigastustega muresid ei ole. Samas on pilk peale heidetud ka Kreeka mängule ja seal nähakse võimalusi vastaste nõelamiseks.

«Kahe kohtumise vahe on suhteliselt lühike. Viimase minutini on vaja seega vaadata, millises seisus keegi on,» sõnas Reim ning tunnistas, et valikuid tuleb teha ka lähtuval vastasest. «Kindlasti tuleb rohkem kaitsetööga tegeleda. Ainult kaitsvaid mängijaid kindlasti väljakule ei pane. Võib olla tuleb mõnele mehele natuke puhkust anda ja mõned positsioonid asendada värskete jalgadega meestega.»

«Kreeka on füüsiliselt hästi võimas võistkond. Nende puhul ei ole ainult jooksuvõimus, vaid nad on kehaliselt võimsad. Esimeses kahes valikmängus on nad vastase murdnud sellega, et nad palju duelle võitnud ja mõned lihtsad väravad saanud,» rääkis Reim vastase tugevustest. «Peame olema hästi valmis. Loodame, et homme näete ka seda. Neil on nõrku kohti, kust neid nõelata. Võimatut ei ole midagi.»

Vassiljev kiitis eestlaste reedest mängu

Need ei olnud koledad väravad, vaid tulid headest rünnakutest. Meie poolt ei olnud väljakul mingi piinlemine.

Reedel Gibraltari vastu kohtumise teise värava löönud Konstantin Vassiljev tõdes, et homseks saadi viimasest mängust hea emotsioon.

«Saame aru, et Kreeka on hoopis teise koosseisuga võistkond võrreldes Gibraltariga. Arvan, et reedene võit mõjus ka meile hästi,» vaatas Vassiljev pärast tänast treeningut tänasele mängule ette. «Meil ei ole tihti selliseid võite. Lõime ühe mänguga nii palju väravaid, kui seni terve aastaga. Need ei olnud koledad väravad, vaid tulid headest rünnakutest. Meie poolt ei olnud väljakul mingi piinlemine.»

Luts: loodame, et jääme homme peale

Üle pika aja taas koondisesse pääsenud Siim Luts avaldas homse mängu eel lootust, et eestlastel õnnestub mängida oma mängu ja vallata palli.

«Kuna meeskond võitis 4:0, siis on väga hea meel. Oli väga vajalik võit meie jaoks,» rääkis Luts reedese mängu kohta ja lisas homse matši kohta. «Kindlasti tuleb väga raske mäng. Otsustavaks saab, kuidas suudame palliga ise mängida ja neid surve alla panna. Väravaolukordi on vaja tekitada. Loodan, et meie poolt tuleb hea võistluslik mäng ja meie jääme peale.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles