Kalev sattus uue keskmängija otsingutel suurtesse raskustesse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - Astana.
Kalev/Cramo - Astana. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak otsib aktiivselt oma meeskonnale uut tsentrit, kuid mängijate turul pole sobiva hinna ja kvaliteedi suhtega mängijaid leida. «Võib öelda, et selle asjaga pole meil hästi läinud,» nentis ta. 

Kalevil tekkis vajadus uue keskmängija järele, kui selgus, et ameeriklane Robert Upshaw ei saa põlvevigastuse tõttu meeskonda aidata. Nii-öelda riskiprojektina meeskonda võetud mehe teenetest loobumine ei vabastanud aga Kalevi palgafondis kuigi suurt summat ning see teeb uue mängija leidmise eriti keeruliseks.

«Ühe huvitava mängija leidsin, kuid tema hind oli nii kõrge, et pidime ta maha kriipsutama. Praegu on turul olevad mängijad meie jaoks liiga kallid,» selgitas Varrak. Olukorda ei tee kergemaks ka see, et novembri alguses on tavaliselt tekkinud grupp mängijaid, kes on pärast paari kuud mõne klubi juures viibimist eri põhjustel sunnitud meeskonnast lahkuma ja uut töökohta otsima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles