Jaak Salumets kandideerib Eesti Korvpalliliidu presidendiks (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Salumets.
Jaak Salumets. Foto: Tairo Lutter

Jaak Salumets kinnitas täna Postimehele, et otsustas kandideerida Eesti Korvpalliliidu presidendiks.

67-aastane Salumets selgitas, et otsus kandideerimiseks tuli igati loogiliselt. «Elu tühja kohta ei salli. Eks eelmise presidendi aeg hakkab nüüd lõppema, sest kõrgemad ametikohad ootavad,» viitas Salumets ametist lahkuvale Jüri Ratasele. «See kooslus on praegu head tööd teinud ja kuna olen juhatuses pikka aega seal sees olnud, siis tundsin, et paneksin nüüd siis edaspidi käed teistmoodi külge presidendi ametis,» lisas Salumets.

Värske presidendikandidaat selgitas, et presidendina oleks tema prioriteediks eelkõige noored. «Olen treeneritesüsteemis pikalt noortega tööd teinud ja näen, et nii pallimängude kui ka muude spordialade areng algab eelkõige noortest. Kui pole noori, siis pole ka tippe. Eesti sport vajab tervet põlvkonda noori, kellel oleksid korralikud liikumisharjumused ja kes oleksid spordiga Sina-peal,» selgitas Salumets.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles