Massa karjäär ei olegi läbi?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Pärast tänavust vormelihooaega võidusõidusaapad varna riputanud brasiillase Felipe Massa võidusõitja karjääri ei pruugi läbi olla. 

Teatavasti jahib Mercedes usinalt Williamsi piloodi Valtteri Bottase allkirja. Autospordi andmetel kaalub Williams tõsiselt soomlase minema laskmist. See aga tähendaks, et neil endil läheb sõitja otsimisega kiireks. Siin tekibki võimalus, et viimased kolm hooaega Williamsi rooli keeranud Massa võistleb ka tuleval hooajal nende eest.

Järgmisel hooajal sõidab Williamsis 18-aastane Lance Stroll ning vormelitiimi üks eesmärke on tema kõrval hoida kogenud pilooti. See on ka peamisi põhjuseid, miks Bottasel seni minna pole lastud. Kui aga Williams suudaks Massaga kokkuleppele jõuda, ollakse valmis Bottas Mercedesesse lubama.

Autospordi andmetel on 14 hooaega vormelisarjas võistelnud Massal jätkuvalt soov võistelda olemas. Väidetavalt on Massa läbirääkimisi pidanud ka mitme teise vormelimeeskonnaga. Ühtegi ametlikku teadaannet enne uut aastat mõtet oodata pole. Mercedes on varasemalt öelnud, et kõige varem kuuleb nende plaanide kohta uudiseid 3. jaanuaril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles