Bärengrub sõlmib lähipäevadel Kaljuga lepingu

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Bärengrub (vasakult teine)
Alo Bärengrub (vasakult teine) Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpalli meistriliiga klubis Nõmme Kalju treeningutel osalev koondise keskkaitsja Alo Bärengrub sõlmib nõmmekatega lepingu lähipäevil. Kindlasti peaks kontraht allkirjad saama enne esimest vooru laupäeval, kui Kalju kohtub tiitlikaitsja FC Floraga.

«Leping on vormistamise küsimus. Lähipäeval saavad asjad selgeks,» kinnitas Bärengrub, kes loobub vähemalt suveni tööandja otsimisest piiri taga. «Eestis hakkab ju hooaeg kohe pihta ja minu jaoks on oluline mängida ja leida taas hea rütm. Ka majanduslikult oleks minu jaoks mõttetu veel lihtsalt ripakil olla, kuid kõige tähtsam on jalgpall. Praegu piiri taha ei vaata, kuid suvel või siis järgmisel jaanuaril kindlasti.»

Bärengrubil on hea meel, et Kalju on sel aastal oma ridu kõvasti täiendanud ning klubi ambitsioonid näivad olevad väga kõrged.

«Eestis peavadki eesmärgid kõrged olema ja Kaljul on sel hooajal päris tugev punt koos,» arvas Bärengrub.

Kalju on lisaks õige pea lepingu sõlmivale Bärengrubile hankinud Eesti mõistes nimekad Tarmo Neemelo, Kristen Viikmäe ja Eino Puri.

Nõmmekatega on jaanuari algusest treeninud ka kogenud paremkaitsja Tihhon Šišov, kes samuti on avaldanud tahet Kalju eest mängida. Šišovi palkamise seniseks takistuks on saanud aga tema kemplemine Aserbaidžaani klubi Lankarani Hazariga. Nimelt sõlmis Šišov 2010. aasta jaanuaris Hazariga kahe aasta pikkuse lepingu, kuid eelmisel suvel teatas Hazar, et mängija teeneid ei vajata. Pärast seda jättis klubi enda kätte kõik vajalikud dokumendid, mis laseks Šišovil mõnda teise meeskonda siirduda. Lisaks pole täidetud ka muid lepingujärgseid kohustusi.

«Loodame, et Šišoviga asjad lahenevad, kuna ta on avaldanud soovi Kaljus mängida. Ka Kalju oleks koostööst huvitatud, kuna peatreener Igor Prinsile Šišov sümpatiseerib,» kinnitas Kalju juht Kuno Tehva, kes pole matnud maha ka mõtet klubisse Andrei Stepanovit meelitada, kes praegu  paneb end proovile Valgevene kõrgliigaklubi FC Gomeli juures «Ei välista ka Stepanovi hankimist ja võib-olla veel mõne mängija liitumist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles