Paide Linnameeskond täiendas tiimi Pärnu mängumehega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide linnameeskond mängimas Pärnu linnameeskonna vastu.
Paide linnameeskond mängimas Pärnu linnameeskonna vastu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Linnameeskond omandas Pärnu Jalgpalliklubilt 21-aastase ääreründaja Henri Hansoni mängijaõigused.

Aastatel 2015-2016 lõi Hanson Pärnu Linnameeskonna särgis 65 Premium liiga mängus 9 väravat. Viiel eelneval aastal oli Hansoni saldoks noorteliigades, madalamates liigades, karikavõistlustel ja Esiliiga tasandil 153 mängu ning koguni 167 tabamust, vahendas Paide Linnameeskonna koduleht.

«Paide Linnameeskonnaga liitumise üle on mul väga hea meel. Arvan, et keskkonnavahetus oli mulle väga vajalik ning nüüd saan ennast veelgi tõsisemalt proovile panna. Uus meeskond ning uus treener on väga sümpaatsed ning näha on tugevat konkurentsi igale positsioonile,» selgitas Hanson.

«Treeningud on olnud vägevad, alati on midagi uut ja põnevat ning nii treenerite kui ka mängijate suhtumine on väga professionaalne. Tööd ja trenni on vaja teha palju, aga selleks ma siin olengi, et läbi heade treeningute ja tingimuste areneda mängijana järgmisele tasemele,» lisas Paide värske täiendus.

Paide meeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko sõnas omalt poolt, et tal on värske täienduse üle hea meel. «Henri Hanson on hea triblinguga äärepoolik, kes on näidanud head minekut meie treeningutel. Olen veendunud, et Henri teeb meiega liitudes oma mängijakarjääris olulise sammu edasi,» sõnas Zahovaiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles