Homme algavad laskesuusatamise Eesti meistrivõistlused

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Ermits.
Kalev Ermits. Foto: Jan Treier

Homme ja ülehomme toimuvad Tehvandil Eesti lahtised meistrivõistlused laskesuusatamises, kus stardijoonele tuleb enam kui 180 sportlast  Eestist, Lätist ja Leedust. Eesti koondisest asub meistritiitleid jahtima kogu meie laskesuusaparemik, esimest korda pärast Östersundi maailmakarika etappi teeb võistlusstardi ka Kalev Ermits.

Ermits oli novembri lõpus teda tabanud viirushaiguse tõttu sunnitud võistlusstartidele pausi sisse jätma ning vahele jäid nii Pokljuka kui ka Nove Mesto maailmakarika etapid. «Kogu detsembrikuu olen treeninud pigem rahulikult ja andnud kehale aega haigusest taastuda. Hetkel tunnen end oluliselt paremini kui detsembri alguses, kuid kuna kuu aega on olnud võistluspausi, siis täpsema hinnangu vormi osas saan homsel võistlusel,» sõnas Ermits. Seda, kas Ermits naaseb ka maailmakarika radadele juba Oberhofis (5.-8.01), selgub pärast Eesti meistrivõistluseid.

Eesti lahtised meistrivõistlused koosnevad kahest osast. 28. detsembril selguvad parimad sprindis, 29. detsembril selguvad Eesti meistrid jälitussõidus. Samuti pannakse Eesti meistrivõistluste järel paika koondis, kes sõidab Saksamaale, et võistelda hooaja neljandal MK etapil Oberhofis, mis saab alguse 5. jaanuaril meeste 10km sprindietapiga.

Võistlused algavad kolmapäeval kell 16.30 ja neljapäeval kell 11.00 ja on pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles