Ilves: üritasin hammastega grupist kinni hoida

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves (nr. 3) suusarajal.
Kristjan Ilves (nr. 3) suusarajal. Foto: AFP / Scanpix

Kahevõistleja Kristjan Ilves tegi Lahti MMil oma karjääri parima tiitlivõistluse esituse, kui ta sai normaalmäe võistlusel kirja 23. koha. Eestlane hoidis hüppevõistluse järel koguni 3. positsiooni, kuid sõiduga tuli kohti loovutada. Ilvese sõnul jäi paremast tulemusest puudu tugev sooritus suusasõidu viimasel ringil.

«Natuke võib õnne soovida. Kui sõitu vaadata, siis ei olnud nii, et vajusin taha. Kolm ringi oli kiire ja kõva sõit. Neljas ring oli raske. Viimane ring jäi täna puudu,» tunnistas Ilves.

Ilves sõitis pikalt rohkem kui kümneliikmelises grupis, mis heitles pronksmedali nimel. Sellest seltskonnast jäigi ta maha viimasel ringil. «Üritasin hammastega grupist kinni hoida. Teine ja kolmas ring kannatasin nii palju kui suutsin. Praegu jääb suusakiirusest veel puudu. Paha sõit ei olnud, oli selline keskmine,» märkis ta.

«Eelmise MMiga võrreldes on ikka samm edasi. Selles ei ole kahtlust. Esimene pinge on nüüd maas. Ei olnud lihtne starti minna. Juba sooja tehes oli raske,» tunnistas Ilves. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles