Inglismaal suri 15-aastane jalgpallur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Pühapäeval lõppes Inglismaal noorte jalgpallimäng eriti traagiliselt, kui kaks poissi põrkasid õnnetult kokku ning üks neist hiljem suri.

Hepworth Unitedi kuni 15-aastased noormehed mängisid võõrsil Brighouse Town Juniorsitega, kui Hepworthi kapten, 15-aastane Huw Thatcher libises palli pärast heideldes murule ning sai õnnetult vastase põlvega vastu pead ja kaotas teadvuse, vahendab The Sun.

Noore tulevikulootuse isa Nick Thatcher, kes on ühtlasi ka Hepworth Unitedi treener, jooksis väljakule ja asus poega elustama. Noormees toimetati kiiresti haiglasse, kuid arstidel ei õnnestunud tema elu päästa.

Hepworth Unitedi esimees Jon Field avaldas, et lahkamine näitas, et Huw Thatcheril oli avastatud ajuarteri aneurüsm, mis rebenes pähe saadud löögi tõttu. «Koroner ütles, et Huw suri loomulikel põhjustel. Huw vanemad soovivad rõhutada, et see teine noormees polnud tema surmas süüdi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles