Liverpool sai Arsenaliga peetava matši eel olulise täienduse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren.
Dejan Lovren. Foto: Matt McNulty/Sportimage/PA Images/Scanpix

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel lähevad laupäeval vooru keskses kohtumises vastamisi Liverpool ja Londoni Arsenal. Koduväljakul mängiv Liverpool sai matši eel positiivse uudise, kui keskkaitsja Dejan Lovren naasis vigastuspausi järel treeningutele.

Lovren on pidanud põlvetrauma tõttu vahele jätma kolm viimast liigamängu, kuid nüüdseks on ta juba meeskonnaga koos treeninud ja väidetavalt valmis ka laupäeval väljakule jooksma, kirjutab Sportsmail.

27-aastane Lovren jättis vigastuse tõttu vahele ka meeskonna treeninglaagri La Mangas ning käis vahepeal Saksamaal põlve ravimas.

Viimastes mängudes on Lovreni kohta keskkaitses täitnud Lucas Leiva. Ennustuste kohaselt alustab laupäevases mängus Arsenali vastu Joel Matipi kõrval nüüd aga juba Lovren.

Liverpool hoiab Premier League’is praegu 49 punktiga 5. kohta. Ühe mängu vähem pidanud Arsenal on 50 silmaga 4. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles