Pere Leib võitis veerandfinaali avavaatuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib
Tartu Pere Leib Foto: SK Duo

Võrkpalli Eesti meistrivõistluste veerandfinaali avamängus Tartus alistas kohalik Pere Leib kolmapäeval Rakvere Grossi Toidukaupade meeskonna 3:0 ja asus kahe võiduni peetavat seeriat juhtima 1:0.

Hooaja ühe sisukama partii teinud Lääne-Virumaa võrkpalli esindusmeeskond evis avageimis ka võiduvõimalusi, kuid luhtas need mõne lihtsa eksimusega, mida võõrustajad olid varmad ära kasutama. Kolmes geimis loovutasid tartlased Rakvere klubile lõppkokkuvõttes vastavalt 25, 21 ja 18 punkti.

Võitjate resultatiivsemad olid Martti Juhkami 14 ja Lauris Iecelnieks 11 punktiga. Tanel Uusküla ja Ilmar Mõtus tõid Rakvere kasuks võrdselt 12 ning Virko Vantsi 10 punkti.

Seeria teine matš toimub Rakvere spordihallis laupäeval, 19. märtsil algusega kell 17.00. Kohtumise eel toimub ka Lääne-Virumaa võrkpallimeistrivõistluste rahvaliiga medalikolmiku  - Triigi, Laekvere ja Tõrremäe II - autasutamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles