Kullo Kender võitis Soome sisemeistrivõistluste kulla, Ketlin Ramjalg noortes hõbedal

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketlin Ramjalg ja Pittegaardens Rosita.
Ketlin Ramjalg ja Pittegaardens Rosita. Foto: Celin Lannusalu

Eile selgitati Ypäjä Spring Show raames Soome tänavused takistussõidu sisemeistrid noorte ja täiskasvanute takistussõidus, kus meie sportlased Kullo Kender ja Ketlin Ramjalg tulid medalikohtadele.

Soome täiskasvanute sisemeister selgitati kahevoorulises 145 cm kõrguses parkuuris, kus teise vooru pääses kolm sportlast, kelle hulgas ka Kullo Kender hobusega LRK Striga. Kender oli teises voorus ainuke, kes läbis selle vigadeta ja saavutas sel moel esikoha. Teisena lõpetas eestlase järel Jukka Rantanen hobusega Carlos Santana 15, kolmas oli Terhi Toikka hobusega Zellma.

Ketlin Ramjalg seevastu võttis mõõtu parimate Soome noorte takistussõitjatega. Kahevoorulises 135 cm kõrguses sõidus võttis Ramjalg hobusega Pittegaardens Rosita kolmanda ja hobusega Qatimini des Vergers Z neljanda koha. Kaks esimest kohta kuulusid soomlannale Ilona Mäkiperele vastavalt hobustega Goombay Dancer ja Chiva. Meistrivõistluste arvestuses sai osaleda ühe hobusega ja nii kuulus Ramjalgile hõbemedal.

Medalivõitja Kullo Kender.
Medalivõitja Kullo Kender. Foto: Lempäälän Ratsastuskeskuse Facebooki leht

Ka laupäevasel võistluspäeval tegid mõlemad meie sportlased häid tulemusi.

Meie takistussõitjad võtsid 130 cm kõrguses parkuuris kaksikvõidu, kui Kullo oli parim hobusega Cooper ja Ketlin teine hobusega Qatimini de Vergers Z. Mõlemad sportlased osalesid ka 140 cm kõrguses kahefaasilises parkuuris. Kender ja LRK Striga paraku ebaõnnestusid, kuid Ramjalg saavutas kolmanda koha hobusega Pittegaardens Rosita. Kõrgeima parkuuri võitis soomlane Jukka Rantanen hobusega Carlos Santana 15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles