Lootus sureb viimasena: Barcelona võttis Neymari mängukeelust hoolimata Madridi kaasa

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar võitlemas eelmise aasta lõpus toimunud El Clasicol Madridi Reali kaitsemängija Marceloga palli pärast.
Neymar võitlemas eelmise aasta lõpus toimunud El Clasicol Madridi Reali kaitsemängija Marceloga palli pärast. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Barcelona jalgpallimeeskond pöördus enne homset El Clasicot Hispaania spordikohtusse, et saada olenemata oma tähtmängija Neymari mängukeelust viimasele luba tulises vastasseisus osalemiseks.

Hispaania meedia andis teada, et Brasiilia koondislane reisib Barcelona meeskonnaga Madridi kaasa, ehkki Hispaania Jalgpalli Liit karistas teda pärast 8. aprillil toimunud 0:2 kaotusmängu Malagaga kolmemängulise keeluga. Põhjuseks oli tõik, et kuigi kõnealuses kohtumises sai Neymar kaks kollast kaarti ning pidi seetõttu väljakult lahkuma, siis riietusruumi liikudes aplodeeris ta sarkastiliselt neljandale kohtunikule.

«Klubi palus Hispaania spordikohtul probleemile lahenduse leida,» seisis laupäeval Barcelona avalduses. «See pole tõsi, et FC Barcelona on küsinud arvamust selle kohta, kas mängija on kõlblik või mitte. Mida me spordikohtult palusime, oli see, et nad hindaksid kaebust ning kinnitaksid, et Hispaania Jalgpalli Liit ei teinud meile ülekohut. Klubi ootab endiselt vastust,» lisati avalduses.

Kui tavaliselt järgneb punasele kaardile ühemänguline keeld, siis seekord otsustas Hispaania Jalgpalli Liit teisiti. Barcelona arvates on tegemist liialdusega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles