Rock läheb Kalev/Cramo vastu vaid kaheksa mängijaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo korvialune jõud Joosep Toome (nr 9) ja Tartu Rocki keskmängija Vallo Allingu.
Kalev/Cramo korvialune jõud Joosep Toome (nr 9) ja Tartu Rocki keskmängija Vallo Allingu. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Homme ootab TÜ/Rocki korvpallimeeskonda ees selle nädala üks ja ainus, ühtlasi kodumeeskonnale KML põhiturniiri viimane kohtumine igipõlise rivaali Kalev/Cramoga.

29. märtsil algusega kell 19 Tartu Ülikooli spordihoones toimuva mängu võitja on ühtlasi ka põhiturniiri võitja ning ja saab sellest tulenevalt play-off kohtumisteks koduväljaku eelise.

Otsustava mängu eel on TÜ/Rocki meeskonna read paraku erinevatel põhjustel hõrenenud. Praeguse seisuga minnakse mängule kaheksa mängijaga. Nendest omakorda on õlavigastustest taastumas Vallo Allingu ja Silver Leppik ning tänahommikuse trenni jättis palaviku tõttu vahele Asko Paade, kes hetkeseisuga peaks küll homme rivis olema.

Kindlasti ei osale mängul Marek Doronin, kes sai kaelavigastuse laupäevases kohtumises Rakvere Tarvaga ja Tanel Kurbas, kes paraneb peale käeluumurdu. Giorgi Tsintsadze puudub perekondlikel põhjustel. Kristjan Evart ja Joonas Järveläinen on registreeritud duubelmeeskonna TÜ/Rock II koosseisus ja põhimeeskonda seega aidata ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles