Järjekordse supermängu teinud Ronaldo: kõik on veel lahtine

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: JAVIER SORIANO/AFP

Madridi Real alistas teisipäeva õhtul Meistrite liiga poolfinaalis 3:0 Madridi Atletico ning tegi jõulise sammu finaali suunas. Kuigi statistika ütleb, et 94 protsenti kordadest on avamängu kodus 3:0 võitnud meeskond jõudnud eurosarjas järgmisse ringi, ei taha Reali mängijad sellest midagi kuulda.

«Saime edu, kuid kõik on veel lahtine. Atletico on väga tugev meeskond, nad ei ole poolfinaalis tänu juhusele. Peame kolmapäeval tõsiselt keskenduma,» ütles mängus kolm väravat löönud ning sellega mitmeid rekordeid purustanud Cristiano Ronaldo.

Reali keskväljamees Toni Kroos tunnistas, et nii head tulemust avavaatusest ta oodata ei osanudki. «Väga hea tulemus, parem kui oodata võis, aga see on vaid avakohtumine. Mängisime keskväljal lisamehega ning kontrollisime mängu. Suutsime sööte jagada ka ohtlikes tsoonides. On suurepärane, kui sinuga samas meeskonnas mängib Ronaldo, kes suudab väravaid lüüa,» kiitis sakslane väravatemasinat.

Atletico peatreener Diego Simeone usub hoolimata põlvili olemisest jätkuvalt meeskonna edusse. «0:3 pealt tagasi tulla – see ei ole võimatu. Meid ootab ees korduskohtumine ja meil on omad variandid,» lausus ta pärast mängu.

Korduskohtumine peetakse Atletico koduväljakul 10. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles